Diari Més

Prop d'un miler de persones gaudeixen de la Trobada de Vehicles Clàssics de Ceixell

En l’esdeveniment es van exposar 114 cotxes clàssics i 8 motos

Imatge d'alguns dels vehicles clàssics que es van poder veure a Creixell.

Prop d'un miler de persones gaudeixen de la Trobada de Vehicles Clàssics de CeixellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creixell va acollir, ahir diumenge 24 de setembre, la segona edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell. L’esdeveniment va aplegar prop d’un miler de persones, que van contemplar els 114 cotxes clàssics i les 8 motos que es van exposar als voltants del Casal Municipal.

A primera hora del matí, els membres del Ball de Diables de Creixell, organitzadors de l’acte junt als Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú, van preparar un esmorzar típic català de seques amb botifarra.

Més tard es va fer lliurament de diferents reconeixements a alguns dels participants. Es va lliurar un premi al vehicle clàssic millor restaurat, entregat a un Opel Kadett Raye de l'any 1968, propietat del reusenc José López. També va tenir premi el vehicle clàssic que havia vingut de més lluny, essent el guardonat un Mini Cooper de l'any 1990 propietat de Yolanda Rodríguez de Premià de Mar. El premi pel cotxe més antic va ser per un Jaguar KX 140 de l'any 1956, propietat de Gaspar Pirin. El reconeixement a la motocicleta més antiga va ser per una Ossa Palillos de l'any 1956 propietat de Francesc Saigi Capafons de El Catllar.

Al final de la Trobada tots els vehicles participants van fer una ruta pels carrers del nucli històric de Creixell i per les urbanitzacions, fent sonar els seus claxons. L'esdeveniment es va cloure amb un dinar de germanor al Casal Municipal amb una paella realitzada pel creixellenc Joaquín Navarro.

L'acte l’han organitzat els Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú i el Ball de Diables de Creixell, amb el suport de la regidoria de festes de l'ajuntament de Creixell. També hi ha col·laborat el Motor Club Creixell-MDC Racing i el Motor Club del Ford Fiesta de Catalunya.

Imatge d'alguns dels vehicles clàssics que es van poder veure a Creixell.

Prop d'un miler de persones gaudeixen de la Trobada de Vehicles Clàssics de CeixellCedida

tracking