Diari Més

Els organitzadors de Sosciathlon donen 6 cadires de rodes a les escoles de Salou

Les escoles Europa, Santa Maria del Mar, Vora Mar, Salou, Elisabeth, i Internacional han estat les beneficiaries d’aquesta iniciativa

Soschiatlon es un esdeveniment solidari, festiu, familiar i en el qual s'hi practica l'esport.

Els organitzadors de Sosciathlon donen 6 cadires de rodes a les escoles de SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El saló de plens de l’Ajuntament ha estat l’escenari elegit per dur a terme la donació de 6 cadires de rodes que l’entitat solidària Sosciathlon, la qual promou l’esport 100% solidari, ha lliurat a les escoles de primària del municipi. Des de l’entitat s’ha volgut fer la donació d’aquestes cadires de rodes a les escoles Europa, Santa Maria del Mar, Salou, Elisabeth, Vora Mar, i Escola Internacional.

La donació –com ha explicat el responsable de l’entitat Carlos Morillo- es fruit de la necessitat que membres de l’entitat van detectar als centres educatius. Així, ha assenyalat, quan els estudiants pateixen algun tipus de fractura o tenen la mobilitat reduïda i necessiten d’una cadira de rodes, o han d’anar d’excursió o fer alguna sortida, molts cops no hi poden anar de forma còmoda o acaben quedant-se.

L’alcalde Pere Granados i la regidora d’Ensenyament Julia Gómez han agraït el gest solidari de les persones que organitzen de manera desinteressada any rere any el Sosciathlon i també han posat en valor la bona predisposició i la col·laboració activa de la ciutadania del municipi que participa activament en actes desinteressadament; a més de felicitar a la comunitat educativa pel material rebut.

Soschiatlon es un esdeveniment solidari, festiu, familiar i en el qual s’hi practica l’esport i que enguany tindrà lloc a la població de Cambrils, el diumenge 8 d’octubre en benefici de la Fundació Noelia i la Fundació Esclerosi Múltiple.

tracking