Diari Més

El Torneig d'Scrabble d'Altafulla arriba diumenge a la seva 6ª edició

Una trentena de jugadors d’arreu del territori ja s’han inscrit per participar a l’esdeveniment

Imatge de la 5a edició del Torneig d'Scrabble d'Altafulla.

El Torneig d'Scrabble d'Altafulla arriba diumenge a la seva 6ª edicióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre d’Entitats acollirà el proper diumenge 24 de setembre a partir de les 9h la 6a edició del Torneig d’Scrabble d’Altafulla. En l’esdeveniment, organitzat per el Club d’Scrabble de l’entitat Link Enllaç Social i l’Ajuntament, ja s’hi ha inscrit una trentena de persones. Les inscripcions es mantindran obertes fins el mateix dia de la competició a les 10h.

Segons ha explicat la presidenta del Club d’Scrabble d’Altafulla, Àngels Ribé, entre els participants ja inscrits n’hi ha d’Altafulla, Creixell, Tarragona i Salou, a més d’altres parts del territori català. L’organització espera que, com s’ha produït en anteriors edicions, hi participin jugadors i jugadores d’arreu de l’Estat, especialment d’Aragó. L’entrega de premis es durà a terme a la tarda.

Els membres del Club d’Scrabble d’Altafulla es reuneixen dues vegades al mes per jugar i alguns d’ells participen en altres campionats que s’organitzen al nostre territori. Altafulla és capdavantera en aquest tipus d’organitzacions. Cal recordar que a finals d’abril i principis de maig de l’any passat, el municipi va acollir el 18è Campionat d’Espanya d’Scrabble.

tracking