Diari Més

Societat

Més de 2.000 infants han gaudit aquest estiu del Club Infantil de la platja de la Pineda

Turistes i veïns de Vila-seca també han pogut gaudir de les activitats realitzades a la zona esportiva

Els nens han gaudit de jocs i activitats al Club Infantil de la platja de la Pineda.

Més de 2.000 infants han gaudit aquest estiu del Club Infantil de la platja de la PinedaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Infantil de la platja de la Pineda ha proporcionat jocs i diversió a prop de 2.500 nens i nenes durant els mesos de juliol i agost. Més de la meitat dels usuaris d’aquest servei han estat turistes procedents del corredor de l’Ebre, seguits dels infants de diverses zones de Catalunya, russos, francesos i anglesos.

Amb aquest servei, que ofereix el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca de forma gratuïta i que compta amb una zona de gronxadors, jocs i activitats, els nens de 4 a 10 anys han pogut gaudir d’una estona divertida junt als seus pares els matins i tardes d’estiu.

Activitats a la zona esportiva

Els turistes i veïns de Vila-seca també han pogut participar, durant l’estiu, a les diverses activitats que s’han dut a terme a la zona esportiva de la platja de la Pineda. Sessions de zumba, body combat, ioga, mindfulness o aquagym han omplert d’esport la platja, on els usuaris també han gaudit de les noves instal·lacions de Street Workout, un espai on treballar la força física, l’agilitat i la flexibilitat, i han disposat de material per practicar esports com el futbol, el volei o la petanca, gràcies al club esportiu de la platja.

tracking