Diari Més

La Triatló-Cross de la Pineda arriba a l'onzena edició

La prova tindrà lloc el proper diumenge 17 de setembre i les inscripcions encara estan obertes

Imatge d'arxiu d'una anterior edició del Triatló-Cross.

La Triatló-Cross de la Pineda arriba a l'onzena edicióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pineda acollirà, el proper diumenge 17 de setembre, la onzena edició del Triatló-Cross la Pineda. De caràcter popular, amb un circuit ràpid i divertit, aquest esdeveniment esportiu és ideal pels qui s’inicien en aquesta modalitat i pels qui vulguin mesurar el seu estat de forma.

La cursa comença amb una volta de 500 metres a l’aigua, continua amb 10,5km en BTT i finalitza amb 4km més a peu pel passeig marítim. En finalitzar la cursa, els esportistes gaudiran d’una entrada a l’Aquopolis després de l’entrega de premis, i el club amb més participants rebrà una espatlla de pernil.

Les inscripcions encara estaran obertes fins el divendres 15 de setembre a través de la web www.naturetime.es. Dissabte els participants poden recollir els dorsals al Centre Comercial Port Haley a les botigues Decathlon de 19.30 a 21h. El mateix dia de la cursa també es podran adquirir dorsals.

El certamen l’organitza la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural Vila-seca, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca.

tracking