Diari Més

La 26a Paella Popular de la Pobla aplega prop de 1.800 persones

Els veïns dels municipi van preparar fins a 60 paelles i l'acte es va allargar fins la nit

Imatge de la carpa on es va celebrar la Paella Popular.

La 26a Paella Popular de la Pobla aplega prop de 1.800 personesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paella Popular de La Pobla de Mafumet, esdeveniment estrenat el 1991, que acumula ja 26 edicions, va reunir diumenge prop de 1.800 persones a la zona de les moreres.

Van ser 60 paelles cuinades per les colles participants, que van comptar amb l'acompanyament d'espectacles d’animació proposats per l’organització.

La jornada, però, va començar a primera hora del matí, quan els participants més matiners van recollir la llenya, la paella i els ingredients que l’Ajuntament aporta a cada colla participant en la Paella Popular. En aquesta ocasió, l’organització va facilitar 203 quilos d’arròs i de sípia; 114 litres d’oli; 55 quilos de gambes, crancs, cloïsses, galeres, pèsols i costelles; 104 quilos de musclos i tomàquets; 60 pollastres; 163 melons i 68 síndries.

Paral·lelament, la jornada va incloure diferents activitats d’animació al Parc de les Pobles, i a la mateixa carpa mentre els comensals anaven degustant les seves paelles. La festa es va tancar amb la discoteca mòbil, que va fer ballar aquells que van aguantar després de tota una jornada d’intensa activitat.

La Paella, també solidària

En el marc de la Paella Popular es va fer una recollida d'aliments de primera necessitat. Per cinquè any consecutiu, Creu Roja de Tarragona va ser beneficiària d'aquesta recollida que va tenir lloc en una carpa ubicada al mateix recinte i a la qual, els assistents hi van poder deixar aliments bàsics per ajudar les persones més necessitades.

La Paella Popular s'emmarca dins el conjunt de les Festes d'Estiu celebrades a La Pobla.

Al llarg del dia es van celebrar diverses activitats complementàries.

La 26a Paella Popular de la Pobla aplega prop de 1.800 personesCedida

tracking