Diari Més

Societat

Decoració, gastronomia i música a Salou amb el Nomad Festival

Englobat dins el Salou Shopping Festival, l'esdeveniment s'inaugura el dimecres dia 13

Una passada edició del Nomad Festival Salou.

Decoració, gastronomia i música a Salou amb el Nomad FestivalPanxosstreetfood

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Salou Nomad Festival, englobat al Salou Shopping Festival, durà al municipi gastronomia, decoració, música i activitats infantils des del dimecres dia 13 fins al 17 de setembre. El Festival estarà ubicat al passeig Jaume I de Salou, a l'alçada de la seu del Patronat Municipal de Turisme, amb Food Trucks i parades de tot tipus.

Dimecres, els més petits de la casa podran gaudir del Petit Nomad a partir de les 18 hores, on hi hauran els patins elèctrics Giracat, per provar-los, i cavallets ecològics. Aquestes activitats es desenvoluparan cada dia. A partir de les 22:30 hores, el duo de versions Buena Onda posarà la nota musical. El dijous, continuarà el Petit Nomad a partir de les 18 hores amb les mateixes activitats. A partir de les 21.30 hores, els Atabaladors de Salou posaran la música i el ritme amb una batucada. Tot seguit, a les 22:30 hores, tindrà lloc un concert amb el grup de versions de pop Rock Espanyol dels 80-90, Mala Vida.

Divendres, el Petit Nomad, a partir de les 18 hores, durà les activitats infantils. A més, el grup Xip Xap Party durà a terme diversos tallers de pinta cares i tatoos.A partir de les 20.30 hores, el ritme anirà a càrrec del Ball de Bastons de Salou. Tot seguit, a les 22:30 hores, hi haurà un concert amb les veus femenines del grup de versions Two Sistas.

El dissabte, el Petit Nomad obrirà les seves portes de 12 a 14 hores. A la nit, a partir de les 23 hores, serà el torn del concert amb el grup de versions Big Mouthers. El diumenge, el Nomad Festival finalitzarà amb una animació infantil amb Turuleta Band a partir de les 18 hores, a més dels tallers i activitats durant tot el dia.

tracking