Diari Més

Cultura

La Nit d'Artistes de Cambrils, ajornada per l'atemptat, se celebrarà el 15 de setembre

Dotze espectacles de música, teatre, màgia, dansa i humor ompliran la jornada d'activitats culturals

Art i cultura per celebrar la 15ena edició de la Nit d'Artistes

Art i cultura per celebrar la 15ena edició de la Nit d'ArtistesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XVI Nit d’Artistes de Cambrils (NAC), que primer s'havia de celebrar el 19 d'agost però que va ser ajornada a causa de l'atemptat de Cambrils de la matinada del 17 d'agost, finalment se celebrarà el divendres 15 de setembre, a partir de les 22 hores.

La Nit d'Artistes portarà al Parc del Pinaret un total de dotze espectacles de diferents disciplines artístiques. Aquesta festa de les arts escèniques, que dóna cabuda a propostes creatives de tot tipus, s’ha convertit en un referent de la zona, ja que en una sola nit el públic pot gaudir d’espectacles de música, teatre, circ, màgia, dansa i humor.

Algunes de les novetats d’enguany són la participació del grup de danses de la Índia Natya Shastra Bollywood de l’Associació Salam de Tarragona i un homenatge a Rodolfo Font, més conegut com a Rudy, que era un habitual de la Nit d’Artistes i va morir el passat mes d’abril. Com sempre, durant la nit de dissabte hi haurà moltes sorpreses, a més de l’actuació de la Banda de la Gamba. El programa d’actes amb tots els espectacles es pot consultar en aquest enllaç.

A més, com a preludi de la Nit d’Artistes, aquest diumenge 10 de setembre el Festival Holi arribarà al passeig de les Palmeres amb un nou horari i molt més ambientat. La celebració, basada en una antiga festa hindú, es portarà a terme a les 12 del migdia i comptarà amb la col·laboració del grup de danses de la Índia Natya Shastra Bollywood, que oferiran diversos espectacles, i d’un restaurant que prepararà menjar típic de la Índia. Els participants podran gaudir d’un esclat de colors mentre ballen amb la música més festiva. La venda de pintura començarà a les 11:30 hores.

tracking