Diari Més

Successos

Tapien per equivocació la porta d'un edifici de Cambrils amb gent dins

Els Bombers van haver d’enderrocar la barrera d’obra que havien fet els operaris, ja que la llogatera del pis va assegurar que els seus fills estaven dins

Es va tapiar per error la porta d'un edifici del carrer de l'Hospital que fa cantonada amb la plaça del Marquès de Marianao.

Tapien per equivocació la porta d'un edifici de Cambrils amb gent dinsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de Cambrils es va trobar, el passat divendres 31 d’agost, amb què havien tapiat la porta de l’edifici del carrer de l’Hospital cantonada amb la plaça del Marquès Marianao on viu. La dona va observar incrèdula la situació, ja que a dins hi havia els seus fills. Tal i com informa la Revista de Cambrils, els operaris havien tapiat la porta per equivocació. Els treballadors havien de construir una barrera d’obra a l’accés a uns baixos del mateix edifici que dónen al carrer de Sant Plàcid, en comptes d'obstruir la porta d’accés que està situada al carrer de l’Hospital.

La llogatera d’aquest pis del Barri Antic va trucar ràpidament a la Policia Local, que es va desplaçar fins al lloc dels fets, i els va alertar que dins hi eren els seus fills. Els agents van donar l’avís als bombers, que es van traslladar a l’edifici i van enderrocar la barrera d’obra construïda. Més tard, els operaris van tornar al carrer de l’Hospital i al migdia van tapiar l’accés als baixos de l’edifici per la part del carrer Sant Plàcid, com ho haurien d’haver fet en un primer moment.

Baixos i finestres tapiats per evitar ocupes

Segons la Revista de Cambrils, de tots els pisos que té l’edifici només n’hi ha un d’habitat i un altre d’ocupat, mentre que la resta d’habitatges i els baixos estan buits. El propietari va ordenar tapiar els baixos als quals s’accedeixen pel carrer Sant Plàcid perquè s’hi havien instal·lat ocupes i, un cop fora, volia evitar que es tornés a produir aquesta situació. Cal dir que els baixos del carrer de l'Hospital i algunes de les finestres de l’immoble ja es van tapiar a principis d’estiu.

tracking