Diari Més

Torredembarra celebra el dia gran de la Festa Major de Santa Rosalia

L'ofrena floral i les passades de lluïment han estat dos dels actes centrals del dia

Ofrena floral i tanda de lluïment a la Festa Major de Torredembarra

Festa Major de TorredembarraCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els torrencs han sortit aquest dilluns al carrer per celebrar el dia gran de la Festa Major de Santa Rosalia. L'ofrena floral i les passades de lluïment han estat dos dels actes centrals del dia. La jornada, però, ha començat a les vuit del matí amb les matinades. A un quart d'onze del matí,des de l’Ajuntament fins a l'església parroquial de Sant Pere Apòstol, s'ha realitzat l'anada a ofici. Un quart d'hora després, ha donat el tret de sortida l'Eucaristia solemne i la veneració de la relíquia de la patrona a l'església,amb l’acompanyament de la Coral Santa Rosalia.

Un cop s'ha acabat l'ofici, ha estat el torn de l'ofrena floral a l'església, on també s'ha pogut veure un pilar d’ofrena dels Nois de la Torre. Seguidament, s'ha fet la sortida d’ofici cap a l'ajuntament. Després, a la plaça del Castell, ha estat el torn de les passades de Lluïment del Seguici Popular, on també s'ha representat el Ball parlatdel Ball de Diables.

A les set de la tarda serà el torn, al carrer Ample, de la representació del Ball parlat del Ball de Serrallonga.A les vuit del vespre, es farà a la plaça del Castell una passada del Seguici Popular, acompanyat de la Fanfara de Torredembarra. En acabar, una carretillada a càrrec del Ball de Diables de Torredembarra, abans que tingui lloc el castell de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Igual. Finalment, les Bèsties aniran a dormiracompanyats de la xaranga Tocabemolls.

tracking