Diari Més

La Pobla de Mafumet, a punt per una nova edició de la Paella Popular

Aquest cap de setmana van tenir lloc una Holi Party i la primera Trobada de Bestiari de La Pobla

La primera Trobada de Bestiari de La Pobla de Mafumet, organitzada pel Ball de Diables Els Set Pecats Capitals.

La Pobla de Mafumet, a punt per a una nova edició de la Paella PopularAjuntament de la Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 1.800 persones de la Pobla de Mafumet comencen a escalfar motors per la Paella Popular, que tindrà lloc al municipi el proper dissabte. Aquesta és la 26a edició de l'esdeveniment, que pretén fomentar la cohesió social del municipi a través d'aquest plattípic. A la zona de les moreres, els participants prepararan i degustaran la seva pròpia paella. L’Ajuntament facilitarà a les colles participants els ingredients i estris per elaborar una paella. Durant l'esdeveniment hi haurà diferents espectacles d’animació per a grans i petits.

Després de la Paella Popular, el municipi viurà altres actes en el marc de les Festes d'Estiu. Per una banda, les Havaneres i rom cremat, la nit del 10 de setembre. Per altra, la celebració de la Diada de Catalunya, l’11 de setembreamb un toc de vermut i animació musical. I per últim, elDuatló-Cros, que enguany arriba a la setena edició, i que també inclou unacursa infantil.

Pel que fa a les activitats d'aquest cap de setmana passat, els veïns de la Pobla han gaudit de tres actes emmarcats en les Festes d'Estiu. Divendres a la tarda, hi va haver la festa de final d'estiu a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal, amb una Holi Party. El dissabte la proposta va ser doble: d’una banda, amb la primera Trobada de Bestiari de La Pobla, de la mà del Ball de Diables Els Set Pecats Capitals. D’una altra banda, la nit de dissabte es va veure completada amb la Festa Rumbera, organitzada per l’Associació Gitana Cultural Satipen i que va comptar amb l’actuació de Pedrito Santiago y Belén Belén Junén.

Finalment, el diumenge va tenir lloc la festa familiar de cloenda de la temporada d’estiu de les piscines municipals, que va comptar amb 'Uluburun, un naufragi a la piscina'. Es tracta d’una activitat de caire arqueològic i lúdic, a través de la qual els participants van descobrir el tresor del vaixell més antic naufragat a la Mediterrània, l’Uluburun, que va enfonsar-se a l’Edat del Bronze.

La Holy Party va ser divendres a la tarda.

La Pobla de Mafumet, a punt per a una nova edició de la Paella PopularAjuntament de la Pobla de Mafumet

tracking