Diari Més

Solidaritat

La cursa solidària Hol·la Genís del Morell inicia el període d'inscripcions

La prova arribarà a la seva quarta edició amb l'objectiu de seguir recollint diners per lluitar contra el càncer infantil

Imatge d'arxiu de la sortida d'una passada edició del certamen.

La cursa solidària Hol·la Genís del Morell inicia el període d'inscripcionsAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició de la cursa solidària Hol·la Genís del Morell, que té com a objectiu lluitar contra el càncer infantil, ja ha obert les inscripcions. L'esdeveniment serà el vinent 8 d'octubre al municipi, a partir de les 9.45 hores, a la Rambla Joan Maragall. Els interessats a participar-hi ja poden formalitzar la seva inscripció através del web www.hollagenis.es. A més, del 18 de setembre al 7 d’octubre també hi haurà la possibilitat de realitzar la inscripció de manera presencial al Pavelló Municipal del Morell.

Els participants es podran inscriure a alguna de les modalitats previstes per l’organització, com són les curses de 5 i 10 km, amb donatiu-inscripció de 15€ i trofeus als tres primers classificats tant de categoria masculina com femenina; la caminada de 4 km, també amb donatiu-inscripció de 15€; i les curses infantils per a nens i nenes nascuts entre els anys 2004 i 2012, i amb un donatiu-inscripció de 5€.

D’altra banda, tots els participants inscrits rebran com a obsequi una bossa (gym sac) ambuna samarreta tècnica, avituallament i un tiquet per accedir a la botifarrada amb què es clourà aquesta celebració. Els inscrits a les curses infantils, a més, rebran també una medalla.

La cursa solidària Hol·la Genís pretén assolir la màxima participació possible per aconseguir, d’aquesta manera, una recaptació important que ajudi a lluitar contra el càncer infantil. En aquest sentit, el projecte Hol·la Genís lliura els seus ingressos a l’Obra Social de Sant Joan de Déu, a la Casa Ronald McDonald de Barcelona i a Make a Wish Spain.

En les anteriors edicions celebrades, Hol·la Genís va aconseguir recaptar 16.423,75 euros l’any 2013, quan l’acte consistia en un festival; 21.900,15 euros l’any següent, amb festival i cursa solidària; 19.413 euros l’any 2015, ja únicament amb la cursa; i 22.069 euros l’any passat, gràcies a la cursa solidària i el posterior sorteig de premis.

tracking