Diari Més

Societat

Un ramat d'oques envaeix els carrers de Salou

Els animals van robar el protagonisme al rei Jaume I

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ni el rei Jaume I ni la seva dona Violant d'Hongria, els que van copsar tota l'atenció del públic a Salou va ser aquest ramat d'oques que va acompanyar el seguici de la Festa del Rei Jaume I. Sense separar-se ni un moment, el ramat d'oques va seguir les ordres del pastor, qui va demostrar un gran domini en la pastura d'aquestes aus, les quals són molt més intel·ligents del que molts pensen. Els balls de les oques van causar una gran simpatia entre les moltes persones que van anar a veure ahir la comitiva del rei conqueridor.

I Torneig d'Horseball aquesta tarda, a la platja

La Festa del Rei en Jaume I continua avui a Salou amb una activitat força espectacular. Aquesta tarda hi haurà el I Torneig d'Horseball en el que dos equips de sis jugadors, amb els seus respectius cavalls, hauran d'encistellar al camp de l'equip contrari mitjançant una pilota amb sis nanses de cuir.

Paral·lelament i fins aquest vespre també es desenvoluparà el Mercat Medieval a la zona del nucli antic amb un centenar de parades i amb activitats complementàries com foc i acrobàcies, teatres de titelles, músics i ballarins, jocs, funambulisme, màgia i malabars, i trobadors i joglars, a més d'un racó infantil. A la Fira es podran comprar articles típics de molts indrets de la geografia espanyola, productes alimentaris com embotits, cervesa artesana, conserves, formatges, espècies, dolços, fruits secs, licors, mel, cuir i bijuteria, creps i diferents varietats de menjar. Però també hi haurà parades d'artesans, com sabaters i ceramistes, entre d'altres. Els tallers que hi haurà són, per exemple, de telar de llana, cota de malla, forn de pa, gravats, pintura i decoració. L'horari del mercat és de 10.30 a 14 h i de 17,30 a 00 h.

Fragment del vídeo on es veuen les oques passejant pels carrers de la localitat.

Un ramat d'oques envaeix els carrers de SalouLola Zapater

tracking