Diari Més

Política

Les comarques tarragonines acullen la segona trobada sobre federalisme i municipis

Així es va acordar en una reunió celebrada a Tarragona

Fotografia de família de l'associació.

Les comarques tarragonines acullen la segona trobada sobre federalisme i municipisFederalistes d'Esquerres - Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Federalistes d'Esquerres celebrarà aquesta tardor a les comarques tarragonines la segona edició de la ‘Trobada sobre federalisme i municipis’, que reuneix alcaldes i regidores de diferents forces polítiques d'esquerres per reflexionar i realitzar propostes sobre el rol fonamental dels municipis i la democràcia local en un sistema federal.

Esparreguera va ser al novembre passat la seu de la primera trobada, i va comptar amb la participació de representants dels consistoris de Girona, Castelldefels, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, Parets del Vallès, Gavà, Viladecans i la ciutat amfitriona, Esparreguera. També hi va participar l’ex-alcalde de Montblanc, Andreu Mayayo.

La decisió de celebrar la segona edició d'aquesta trobada a les comarques tarragonines es va acordar aquest dimecres al vespre en una reunió celebrada a Tarragona entre representants de les comarques tarragonines reunits amb membres de la Junta Directiva de l’associació, així com altres representants de comarques properes. En aquesta II trobada hi participaran responsables municipals de diferents forces polítiques progressistes, incloent membres de forces d’esquerres del País Valencià i Aragó.

A la reunió hi van assistir, entre altres, el vicepresident de Federalistes d’Esquerres, Francesc Trillas i l’historiador i exsenador Joan Sabaté, així com la regidora d’Alforja Diana Salvadó.

tracking