Diari Més

Societat

Ja es poden comprar les entrades per a la festa en record a la discoteca P16

Les entrades anticipades tenen un preu de 15 euros amb consumició inclosa

Una nit de festa a la discoteca P16 l'any 2009.

Una festa recordarà la mítica discoteca P16 de Tarragona set anys desprésFotolog P16

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entrades per assistir a la festa que recordarà la mítica discoteca P16 ja estan a la venda. En aquests moments es poden adquirir entrades anticipades per un preu de 15 euros, el qual inclou una consumició. Els punts on es poden adquirir són el Restaurante El Gordo, situat al Polígon Constantí, a la botiga Spook Records de Reus o a la Sala Gaudí de Riudoms, on se celebrarà la festa. També es poden comprar entrades a la zona de Tarragona a través del número de telèfon 649199512 preguntant per Abraham.

Com ja havíem anunciat a Diari Més, l’esdeveniment tindrà lloc el proper diumenge 10 de setembre a partir de les 10.30h a la Sala Gaudí de Riudoms, ubicada al passeig Germans Nebot. L’organització tenia la intenció de celebrar la festa al local original de Tarragona, però «ha estat impossible». Els dj’s que posaran música a la festa seran persones relacionades amb la discoteca del polígon Francolí de Tarragona, que va tancar les seves portes fa més de set anys. Es tracta de David Art, que va punxar a la sala des del 2001 fins al 2009; Gee-Em, que hi va ser des del 2006 fins al 2010; Jobo, dj a la P16 des del 2000 fins al 2006; i Rucho, que hi va punxar des del 2006 fins al 2010.

Les entrades es poden adquirir en diferents punts a Riudoms, Reus, el polígon Constantí o a través d'un telèfon a la zona de Tarragona.

Ja es poden comprar les entrades per a la festa en record a la discoteca P16Cedida

tracking