Diari Més

Finalitza la recerca de dos nedadors en no trobar indicis de cap banyista al mar

Un helicòpter de Salvament Marítim va estar rastrejant la zona des de les 22.15h d'ahir dijous fins prop de les 24h

Un helicòpter sobrevolant la zona de la platja de Cambrils

Busquen dos nedadors que no han sortit de l'aigua a la platja de Cambrils@abelrinconv

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salvament Marítim i Policia Local de Cambrils han donat per tancada, prop de les 00h d'aquest divendres, la recerca de dos nedadors que no haurien sortit de la platja de Cambrils la nit d'ahir dijous en començar la tempesta. L'operatiu s'ha finalitzat en no trobar indicis de cap banyista al mar ni de pertinences personals a la costa en prop de les dues hores en què va durar la recerca.

Un testimoni va alertar, prop de les 22.15h, que havia vist dos banyistes nedant d'un espigó a l'altre. L'alertant els havia perdut de vista i no estava segur que haguessin sortit de l'aigua, motiu pel qual va donar l'avís al 112. El cert, però, és que ningú ha denunciat la desaparició de cap familiar o conegut.

L'helicòpter de Salvament Marítim va pentinar la zona en diverses ocasions, però no va trobar indicis de cap banyista dins del mar. Paral·lelament, diverses patrulles de la Policia Local de Cambrils van recórrer la costa a la recerca dels objectes personals dels banyistes, sense trobar-ne cap rastre. La recerca es va centrarentre la platja de l’Ardiaca i la Punta de la Riera de Riudecanyes de Cambrils. Es va donar per finalitzada prop de les 00h en no trobar-se indicis dels nedadors, ni dins ni fora del mar, i en no haver-se reportat cap desaparició.

Segons ha assegurat Salvament Marítim, l'alerta es manté oberta durant vint-i-quatre hores per si es produís alguna denuncia sobre la desaparició d'alguna persona a la zona. En cas contrari no es reprendrà la recerca.

tracking