Diari Més

Successos

Protagonitzen una espectacular batussa a un bar ple a Salou

La baralla hauria provocat moltes trencadisses al local

La baralla va tenir lloc a l'interior d'un local de l'avinguda Ciutat de Reus.

Protagonitzen una espectacular batussa a un bar ple a SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre homes van protagonitzar una espectacular baralla enmig d'un bar ple de gent la matinada de dimecres provocant trencadisses i un gran rebombori al local. Segons alguns testimonis, tres homes es van enfrontar a un quart i la baralla fou tan aferrissada que van tenir moltes dificultats per a separar-los i van provocar tot tipus de destrosses a l'interior del local. Als Mossos d'Esquadra, però, només els consten els fets que es relaten a la denúncia que es va interposar posteriorment, segons la qual, hi va haver una baralla en la qual tres homes van estomacar a un quart i, quan aquest va despertar, només recordava que l'havien estat colpejant a terra i, posteriorment, en passar tot, li havien donat aigua.

La policia catalana ha obert diligències sobre aquests fets que es van produir cap a les dues de la matinada. Segons testimonis, però, la baralla s'hauria produït a l'interior d'un local de l'avinguda Ciutat de Reus quan, per motius que es desconeixen, es va iniciar un enfrontament entre un home i tres més, aquests últims d'origen kosovar aparentment, tot i que no s'ha pogut confirmar aquest extrem.

L'establiment, que té una àmplia terrassa, estaria ple de clients a vessar en aquells moments –segons el mateix testimoni– i mentre es colpejaven van caure taules, cadires i les consumicions dels clients a terra, provocant altres trencadisses. Es desconeix si la baralla va ser un cos a cos entre el quart home suposadament d'origen brasiler i els tres que anaven junts o si aquests últims van esbatussar-lo. El cas és que, quan van aconseguir separar els protagonistes de la baralla van tancar el brasiler al lavabo de l'establiment mentre feien fora els tres homes. El quart, però, va aconseguir, finalment, escapar de l'espai i va sortir corrents darrere dels tres homes que van fugir en cotxe.

tracking