Diari Més

Meteorologia

Els bombers han hagut de fer una quinzena de sortides a causa de la tempesta

La gran quantitat d'aigua caiguda en pocs minuts ha provocat inundació de carrers i l'aturada de la línia R16 a Salou

Imatges de carrers inundats a causa de la tempesta d'aquest dijous.

Els bombers han hagut de fer una quinzena de sortides a causa de la tempestaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tempesta que ha travessat aquest dijous Tarragona ha deixat gran quantitat d’aigua en el Baix Camp i Tarragonès. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut més d’una quinzena d’avisos en pocs minuts per acumulació d’aigua, la majoria dels quals provinents de Salou i Cambrils. L’avinguda Diputació de Cambrils, així com els carrers Navarra, Jordi Llimona, Major, carrer de Valls, Parellades, Carles Buïgas, algun dels passos a nivell de Salou i la plaça Europa s'han inundat en pocs minuts i ha provocat l’aturada de molts vehicles.

La forta tromba d’aigua també ha fet cedir uns 50 metres de mur d’un hotel del carrer Murillo. Tot i que el succés no ha ocasionat danys personals, la paret -d’uns dos metres d’alçada- ha caigut damunt la vorera i ha malmès quatre vehicles que es trobaven estacionats.

La Policia Local ha hagut de tallar al trànsit al carrer Barcelona -a l’alçada del pas a nivell del ferrocarril- i al carrer Sol -al barri de Barenys- per acumulació d’aigua. Alguns carrers també han quedat sense subministrament elèctric.

La circulació de trens de la línia R16 ha quedat aturada a Salou a tres quarts de deu de la nit per acumulació d’aigua a la zona.Un total de quatre trens s’han mantingut aturats a les estacions de Tarragona i Salou durant més d’una hora fins que no ha baixat el nivell de l’aigua.

L'estació meteorològica automàtica de Tarragona ha acumulat un total de 15,4 mm durant la tempesta, dels quals 11,5 mm han caigut en tan sols deu minuts, segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya. El ruixat, a més, ha anat acompanyat d'aparat elèctric.

Un dels carrers de Salou durant la tempesta

Els bombers han hagut de fer una quinzena de sortides a causa de la tempestaDiari Més

tracking