Diari Més

El 'Dimecres Tapa' serveix 15.000 tapes i 13.000 copes de vi de la DO Conca de Barberà

Enguany hi han participat 19 establiments de restauració, que han servit les tapes set dimecres al vespre des del 12 de juliol al 23 d'agost

Un restaurador servint copes de vi durant la ruta de tapes.

El 'Dimecres Tapa' serveix 15.000 tapes i 13.000 copes de vi de la DO Conca de BarberàAssociació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cinquè 'Dimecres Tapa', la ruta de l'estiu a Montblanc organitzada per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà, manté les bones xifres de les edicions anteriors. Enguany hi han participat 19 establiments de restauració, que durant 7 dimecres al vespre i entre el 12 de juliol i el 23 d'agost, han servit unes 15.000 tapes i 13.000 copes de vi. Els establiments han elaborat tapes expressament per a la ruta, servides a un preu de dos euros. Les creacions dels bars i restaurants han permès fer un tastet de diferents productes i tècniques culinàries. Així, hi havia patates farcides de diferents tipus, peixos marinats, postres gelats, coques i pizzes i carns amb salses, entre altres tastets. Les tapes s'han maridat amb diferents vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora en la iniciativa, al preu de 1,5 euros cada copa.

La ruta aconsegueix atraure residents d’altres pobles de la comarca, a més de montblanquins, i també turistes. «A través de les tapes, donem a conèixer la qualitat i diversitat de la nostra oferta gastronòmica», afirma Carme Vilalta, secretària de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà.

Els establiments participants al 'Dimecres Tapa' d'aquest estiu han estat Cafeteria Garbí, Carnaby, La Canal, Cafeteria Isama, Portal 57, El Pergamí, La Dolça Violeta, La Tocineria, L'Arc, Cal Jordi, Cal Xixonenc, El Comerç del Mallol, El Cortijo, Miric's-Gyros/Kebab, El Seguici, L'Ocell Blau, Sant Francesc Restaurant, Bar del Casal Montblanquí i Bar Centre Plaça.

tracking