Diari Més

Pintures murals decoren el pas soterrat de la Sort

La Festa Major i els elements del Seguici Popular de Torredembarra en són els grans protagonistes

Imatge de l'aspecte que presenta actualment el pas soterrat.

Pintures murals amb imatges de la Festa Major decoren el pas soterrat de la SortCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pas soterrat del passeig de la Sort de Torredembarra llueix una nova imatge on la Festa Major i els elements del Seguici Popular de Torredembarra en són els grans protagonistes. Les pintures també han estat realitzades per l’artista Orion Leim, que ha omplert l’espai d’imatges que transmeten emocions i que mostren la passió del municipi per la seva Festa Major.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que els objectius d’aquesta intervenció han estat tres: recuperar un espai força malmès, posar en valor el teixit sociocultural de Torredembarra i oferir un producte artístic a peu de carrer.

A més de l’acció artística, la intervenció al pas soterrat del passeig de la Sort també ha comportat arranjar les baranes, ampliar la vorera de l’avinguda de Francesc Macià que connecta amb el pas per millorar l’accessibilitat i la retirada de les xapes que feien de revestiment de les parets.

El regidor Valeriano Pino ha anunciat que continuaran duent a terme accions en aquesta línia. Ja s’està preparant una futura actuació per dignificar la plaça de Villars (vila francesa agermanada amb Torredembarra). De fet, s’ha demanat a l’ajuntament francès imatges representatives del seu municipi.

Imatge de l'aspecte que presenta actualment el pas soterrat.

Pintures murals amb imatges de la Festa Major decoren el pas soterrat de la SortCedida

tracking