Diari Més

Solidaritat

Ferrari Land acollirà el 7è Sopar Solidari de la Fundació PortAventura

L’esdeveniment tindrà lloc el 14 de setembre i la recaudació es destinarà a Down Tarragona i a l’APPC La Muntanyeta

Imatge de la celebració del sopar-espectacle l'any passat.

La Fundació PortAventura prepara la nova edició del Sopar SolidariFundació PortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació PortAventura celebrarà la 7a edició del seu Sopar Solidari el proper 14 de setembre a Ferrari Land. La recaptació es destinarà íntegrament a dues organitzacions. Per una banda, es donaran diners a Down Tarragona mitjançant el projecte Agafa’t 21, un servei de inserció socio-laboral per afavorir la igualtat d’oportunitats tracte i la no discriminació de persones amb síndrome de Down i altres capacitats. Per altra banda també se’n beneficiarà l’APPC La Muntanyeta amb una donació per la construcció del nou centre de paràlisi cerebral a Bonavista.

Els assistents gaudiran d’un sopar cocktail a Ferrari Land i podran gaudir d’algunes de les seves principals atraccions i espectacles. Després del sopar la vetllada es traslladarà al Teatre Acrobatic, al mateix parc, on es farà el sorteig de premis gràcies a les donacions de patrocinadors i col·laboradors. El conductor del sorteig serà el conegut monologuista Javi Sancho.

Abans del sorteig s’homenatjarà a tres personalitats o institucions. A Eloi Moreno, primer judoka català amb Síndrome de Down a Catalunya que obté un cinturó negre; a l’equip del Nàstic Genuine, format per joves amb Síndrome de Down; i a títol pòstum a Jaume Marí, qui va ser president de la Confederació ASPACE (Atención a la Parálisis Cerebral de España) i director general de la APPC La Muntanyeta fins la seva mort.

Les inscripcions pel 7è Sopar Solidari de la Fundació PortAventura es poden realitzar a través del següent enllaç.

tracking