Diari Més

Urbanisme

La rehabilitació d'edificis augmenta un 10% a Tarragona en un trimestre

Segons el COAATT, és un indicador positiu d'una lenta recuperació del sector

Imatge d'arxiu de les obres de rehabilitació d'un bloc de pisos.

La rehabilitació d'edificis augmenta un 10% a Tarragona en un trimestreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La rehabilitació d'edificis ha augmentat un 10,68% aTarragonaen el segon trimestre d'aquest any, en relació amb el mateix període del 2016, informa el Col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació. Així, durant el segon trimestre de l'any 2016, es van rehabilitar 206 finques a la província deTarragonai, aquest any, la xifra ha augmentat a 228.

Tarragonaciutat registra l'augment més significatiu de rehabilitacions, en passar de les 39 de l'any 2016 a les 53 d'aquest any, fet que suposa un increment del 35,90%. A la ciutat veïna de Reus, la rehabilitació ha crescut un 5,2%, i al municipi de Cambrils, supera el 9%.

Destaca que l'any passat només es va rehabilitar una casa a la ciutat del Vendrell i, aquest any, han estat cinc. També que els municipis de Vila-seca i Mont-roig del Camp presenten xifres en negatiu.

En conjunt, assenyala el COAATT, les intervencions relacionades amb la rehabilitació, la redacció de projectes d'activitats i les direccions d'obra s'estabilitzen o augmenten, cosa que és un indicador positiu d'una lenta recuperació del sector.

tracking