Diari Més

L'Ajuntament de Salou desestimarà les al·legacions dels paradistes

Una quinzena de concessionaris s’oposen al projecte d’ampliació del Mercat Municipal

Recreació del com serà el nou Mercat Municipal un cop s'hagi dut a terme l'ampliació.

L'Ajuntament de Salou desestimarà les al·legacions dels paradistesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern de Salou desestimarà el recurs de reposició presentat per una quinzena de paradistes del Mercat Central –mitjançant el qual demanaven que s’anul·li la licitació del futur supermercat que s’hauria d’instal·lar a l’edifici ampliat– i el conjunt d’al·legacions al plec de condicions de la concessió. El consistori sotmetrà a votació la resolució, en aquest cas negativa, sobre aquest recurs de reposició en el ple del pròxim dijous, 31 d’agost.

L’equip de govern presentarà una resolució en la qual es refusen, un per un, els arguments dels paradistes. Aquests demanaven que s’anul·lés la licitació i també l’acord del ple que va donar llum verda a aquesta. Argumentaven que la votació plenària del passat 29 de març era nul·la perquè l’alcalde de Salou, Pere Granados, va alçar la mà a favor de l’acord quan hauria d’haver-se abstingut, ja que una de les parades del mercat pertany a un familiar seu. El consistori considera l’al·legació d’«infundada».

En les al·legacions, els paradistes destacaven també la manca d’un estudi que acredités objectivament que la concessió del supermercat és un instrument idoni per reactivar el Mercat Municipal. Argumentaven que no només no els beneficiarà, sinó que els perjudicarà, un argument que el consistori també considera sense fonament, ja que no se sosté per cap estudi ni diagnosi.

L’equip de Govern, d’altra banda, en la reva resolució apel·la al Pla estratègic de l’activitat comercial al municipi de Salou, un document que destaca la necessitat d’una remodelació integral del Mercat Municipal per tal d’atraure noves ofertes comercials que ajudin a revitalitzar la zona.

Així, una a una, el consistori salouenc argumentarà el seu rebuig a totes les al·legacions presentades pels concessionaris de les parades del Mercat Municipal, un grup que, de fet, és pràcticament la majoria dels que hi ha.

L’Ajuntament de Salou va treure a concurs públic la concessió per construir i explotar un gran establiment comercial alimentari, en format de supermercat, a l’espai annex a l’actual Mercat Municipal, és a dir a sobre del pàrquing, i que s’acoblarà a l’edifici conformant un gran centre comercial, el passat mes de maig.

Segons les bases de la licitació, l’Ajuntament de Salou preveu recaptar un cànon anual de 239.153 euros

tracking