Diari Més

Comerç

Els últims descomptes de l'estiu tornen a Montblanc amb la Fira de la Ganga

Un espectacle infantil itinerant animarà la venda d'estocs dels comerços de la Unió de Botiguers

Un moment de la Fira de la Ganga del passat estiu.

Els últims descomptes de l'estiu tornen a Montblanc amb la Fira de la GangaUnió de Botiguers de Montblanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) celebra aquest diumenge, 3 de setembre, la Fira de la Ganga. Els diferents establiments adherits posaran a la venda productes a preus molt baixos al carrer i a la plaça Major, entre les 10 del matí i les 2 del migdia. En aquesta edició estiuenca hi participen 11 establiments, que vendran estocs de temporada de material esportiu, moda, joguines, roba i accessoris per a la canalla, productes de llibreria i papereria, i articles de regal, merceria i ferreteria.

Un espectacle itinerant d'animació infantil amenitzarà la jornada. Les representacions aniran a càrrec de la Cia Patawa, que presentarà l’obra de titelles 'El globus viatger', entre les 11 del matí i la 1 del migdia.

En aquesta edició de la Fira de la Ganga participen els següents establiments: Riber2 Moda, Perfumeria Vives, L’Elefant Blau, Joguines Joglars, Baymon, Gèneres de Punt Pinyol, Bumback, Arasport, La Baldufa, El Teler i Ferreteria Ollé.

D’altra banda, aquell mateix matí l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), posarà a la venda als carrers de Montblanc la seva gorra solidària.

tracking