Diari Més

Societat

Altafulla ja té un parc on practicar l''street workout'

Aquest espai té diferents elements per enfortir els braços, les cames i l’esquena, entre d’altres parts del cos

A Altafulla hi ha prop d'usuaris d'aquesta pràctica d'entrenament físic.

Altafulla ja té un parc on practicar l''street workout'Ajuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Altafulla compta, a partir d’aquest dimarts 29 d’agost, amb un parc destinat a la pràctica de la cal·listènia a l’aire lliure o street workout. Es tracta d’un sistema d’exercicis físics amb el propi pes corporal amb l’objectiu d’adquirir de gràcia i bellesa amb el cos en moviment i l’exercici. Aquesta disciplina d’entrenament està guanyant molta popularitat en el món del fitness i a Altafulla ja compta amb cinquanta usuaris.

Aquest particular parc urbà, situat al conegut Parc dels dels Safranars, a la Ronda d’Altafulla, comporta també l’ampliació d’aquesta zona amb més equipaments esportius ja existents, al costat del circuït de BTT i de running. L’Ajuntament l’ha inaugurat aquest matí en un acte on ha assistit l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el regidor d’Esport, Jaume Sánchez, i un grup de joves de la comarca encapçalats per l’atleta altafullenc Isaac Martínez, com a practicants d’aquesta disciplina esportiva.

El regidor d’Esports, Jaume Sànchez, ha explicat que aquest nou equipament «sorgeix de la demanda d’un grup de joves que trobaven a faltar aquests tipus d’elements». D’aquesta manera, els nous equipaments complementen l’oferta de parcs saludables d’Altafulla com són els casos d’Hort de Pau i Parc Voramar, on també hi ha instal·lats altres tipus d’aparells per a la pràctica esportiva.

El nou parc disposa de diferents elements per enfortir els braços, les cames i l’esquena, entre d’altres parts del cos. Els usuaris podran realitzar els exercicis en cada aparell, completant un circuit, o aprofitar el parc per escalfar abans de fer la pràctica esportiva desitjada.

tracking