Diari Més

Denúncia

Denuncien una frase masclista del grup 'Mamá Ladilla' a les Barrakes de Torredembarra

Dos joves van intentar denunciar els fets a agents de seguretat privada, a la policia local i al punt d'agressions masclistes del consistori

Sergio González, Abel del Fresno i Juan Abarca, d'esquerra a dreta, membres de 'Mamá Ladilla'.

Denuncien una frase masclista del grup 'Mamá Ladilla' a les Barrakes de TorredembarraMamá Ladilla - Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lola i el Pol, dos joves que la nit del divendres 26 d'agost estaven gaudint de la música a les Barrakes Torredembarra, denuncien una situació d'agressió masclista protagonitzada pel grup 'Mamá Ladilla' a sobre de l'escenari, quan el baixista, Sergio González, enmig d'una cançó, va cridar al micròfon «que alguna mujer se levante la camiseta!».

El grup de punk rock de Madrid està format, actualment, perJuan Abarca,Sergio González i Abel del Fresno. La Lola i el Pol, tal com exposen en un escrit de denúncia que han compartit a través de Facebook, es van acostar a González just després que digués la frase per demanar que la retirés. La seva resposta i la dels altres dos membres del grup va ser «riure» i, finalment, «ens van ignorar».

Els dos joves van decidir denunciar la situació a un cos, primer, de seguretat privada, que estava al costat de l'escenari. Aquests els van recomanar parlar amb la policia local perquè ells «no poden fer res». Els segons també els van dir que no podien fer res, i que si ho volien podien denunciar els fets l'endemà al matí al consistori. Finalment, es van dirigir a un punt d'agressions masclistes del consistori ubicat al recinte. Després de parlar amb un noi a l'estand, van trobar el responsable, «que és l'únic que hi pot fer alguna cosa», segons els van explicar. El responsable també els va recomanar denunciar l'endemà al matí els fets al consistori, però els dos joves puntualitzen que els va «qüestionar el relat i ha dit que no havien dit pas això, assegurant que han fet referència tant a un noi com a una noia».

Després d'això, la Lola va decidir pujar a sobre de l'escenari per parlar amb González i denunciar els fets in situ. Un guàrdia de seguretat de seguida va retirar de l'escenari a la jove, «i el baixista no em va dir res», finalitza la història.

El text íntegre es pot llegir a continuació:

tracking