Diari Més

Cambrils arrenca aquest divendres els actes previs a les Festes de la Mare de Déu del Camí

Quim Masferrer farà el pregó d’una Festa Major que acabarà el seu programa d’activitats el próxim 17 de setembre

Els gegants arribaran a la plaça de l'Ajuntament per el pregó.

Cambrils arrenca aquest divendres els actes previs a les Festes de la Mare de Déu del CamíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festa Major de la Mare de Déu del Camí arriba a Cambrils carredada de foc, música i tradició. Més de tres setmanes d’activitats que demostraran que, tot i els recents atacts terroristes al municipi, Cambrils seguiex sent una terra de pau i acollida. La Festa Major d’aquest any tindrà la intenció afegida de celebrar sense por una de les festes més populars i arrelades de la ciutat, que ajudarà a relligar la comunitat i reforçar la cohesió social i la bona convivència que ja hi ha a Cambrils.

Les festes de la Mare de Déu del Camí arrencaran demà amb els actes previs com la Fira del Disc a la plaça Mossèn Joan Batalla, que s’allargarà fins dilluns. A més, demà, el Parc del Pescador acollirà el 37è Aplec de Sardanes de Cambrils, mentre que diumenge hi haurà l’assaig extraordinari dels Xiquets de Cambrils. Els dies més forts de la Festa Major arrencaran el dia 1 de setembre amb el pregó de Festa Major a càrrec de l’actor i director de teatre Quim Masferrer, conegut per presentar el programa de TV3 El Foraster. El pregó anirà precedit d’una cercavila amb la Farnaca, la Galera i els seus timbalers, i finalitzarà amb la tronada i l’animació dels Timbalers Cop Cap.

La setmana inicial de la Festa Major de Cambrils també comptarà amb un correfoc –precedit per un correfoc pels més petits– que començarà a la plaça de la Vila i recorrerà els carrers del nucli antic fins arribar a la Plaça de la Vila. Aquesta nit de foc tindrà lloc el dia 2 de setembre i acabarà amb les actuacions de l’Orquestra Mitjanit i DJ Ceba al Parc del Pinaret. La primera setmana de festes finalitzarà amb una Diada Castellera en la que participaran els Xiquets de Cambrils, els Xiquets de Reus i els Xiquets del Serrallo.

La setmana central de la Festa Major –del 5 al 10 de setembre–estarà farcida d’activitats, i es pot consultar tota la programació d’actes a la web de l’Ajuntament de Cambrils.

tracking