Diari Més

Vila-seca també facilitarà transport gratuït per anar a la manifestació antiterrorista de Barcelona

Altres municipis, com Cambrils o Altafulla, també han anunciat que oferiran un autobús sense cost per facilitar l'assistència a la mobilització

Desenes de musulmans van manifestar-se a Barcelona condemnant els atacs.

Tarragona es solidaritzarà amb les víctimes de Barcelona i CambrilsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Grups Polítics de l'Ajuntament de Vila-seca organitzen un transport gratuït amb autobús per aquells qui vulguin assistir a la manifestació 'No tinc por'. Aquesta mobilització ciutadana es realitzarà el proper dissabte 26 d'agost a partir de les 18h al passeig de Gràcia de Barcelona per mostrar el rebuig envers els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. Amb l'oferiment de transport gratuït per assistir a la manifestació, Vila-seca s'uneix a altres municipis que ja han anunciat la mateixa iniciativa, com Cambrils o Altafulla.

L'autocar sortirà de la plaça dels Països Catalans de Vila-seca a les 15h. Les persones que es vulguin inscriure ho han de fer trucant al telèfon977393542 del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de l’Ajuntament de Vila-seca. Els interessats poden trucar avui dijous i demà divendres en horari de 9.15h a 15.00h. Una mateixa persona podrà apuntar un màxim de dues persones. Les inscripcions seran ateses per ordre d'entrada fins a esgotar les places disponibles.

tracking