Diari Més

ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

La càmera d'una gasolinera de l'AP-7 a Cambrils va gravar els terroristes abans d'atacar

Les primeres imatges captades són de les 16 hores, i les últimes de les 22 hores

Pla general del control policial a l'encreuament de la Rambla Jaume I de Cambrils i el passeig marítim, el 18 d'agost del 2017

atac terrorista, Les Rambles, Cambrils, Estat IslàmicACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La càmera de seguretat d'una àrea de servei de l'autopista AP-7 a Cambrils va gravar els terroristes abatuts al mateix municipi comprant encenedors, una recàrrega de telèfon mòbil i menjar, en quatre ocasions diferents, el mateix dia dels atacs. El diari 'ARA' publica a la seva pàgina web la gravació de les càmeres de seguretat de l'àrea de servei, situada a Cambrils, que mostra els terroristes fent les seves compres en actitud distesa, mentre conversen entre ells.

Les primeres imatges captades per la càmera són de les 16.00 hores del 17 d'agost passat, poc abans de l'atemptat de Barcelona, i s'hi aprecia Omar Hichami, un dels abatuts a Cambrils, comprant aigua, suposadament després d'haver patit un accident de trànsit amb la seva furgoneta del qual es va fugar.

En el segon vídeo, gravat entre les 18.00 i les 19.00 de la tarda, es pot veure un altre dels abatuts a Cambrils, Houssaine Abouyaaqoub -germà de l'autor material de l'atropellament massiu a la Rambla- comprant una recàrrega de telèfon mòbil.

De les 20.55 és el tercer dels vídeos, en què es pot veure els dos anteriors, acompanyats del també abatut a Cambrils Moussa Oukabir, comprant encenedors, mentre que en el quart, de les 22.00 hores, s'observa Omar Hychami adquirint dues barres de pa, truites i begudes isotòniques.

tracking