Diari Més

ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

Catòlics, musulmans, evangelistes i testimonis de Jehovà s'uneixen a Cambrils en contra del terrorisme

El municipi celebrarà un acte interreligiós i interconviccional en homenatge a les víctimes dels atemptats

Imatge del vehicle en què circulaven els cinc terroristes, que va quedar bolcat.

Cinc atacants morts en un atemptat terrorista a CambrilsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils celebrarà dijous un acte interreligiós i interconviccional en homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, i en rebuig als mateixos.Aquest acte d'homenatge a les víctimes està obert a tota la ciutadania, i tindrà lloc a les 9 hores a la sala de plens del consistori.

Es tracta d'una acció a favor de la pau i la diversitat, i comptarà amb la participació de representants de les diferents comunitats religioses presents a Cambrils: la catòlica, la musulmana, l'evangèlica i els testimonis de Jehovà.

Per la part institucional, hi participaran l'alcaldessa, Camí Mendoza (ERC); la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa; i el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós.

D'altra banda, el municipi celebrarà a les 11 hores una Junta Local de Seguretat extraordinària amb motiu de l'atemptat. En aquesta hi participaran l'alcaldessa, el conseller d'Interior, Joaquim Forn; el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero; i, com és habitual, comandaments de la Policia Local i la Guàrdia Civil. Posteriorment, Mendoza i les autoritats visitaran la comissaria de la Policia Local, el lloc dels fets i la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

tracking