Diari Més

Promoció

Renfe torna a oferir 25.000 bitllets a 25 euros aquest divendres

És la cinquena tanda de la promoció per celebrar el 25è aniversari de l'AVE

Imatge d'arxiu d'un tren AVE en una estació.

Renfe ven 35.000 bitllets d'AVE en mitja horaRenfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe torna a posar a disposició dels usuaris, el proper divendres 25 d'agost, una promoció de 25.000 bitllets d'AVE de Llarga Distància per un preu de 2 5 euros. Es tracta de la cinquena tanda de l'oferta que la companyia ferroviària ofereix de forma mensual, des del mes d'abril, per celebrar el 25è aniversari de l'AVE.

Els bitllets d’aquesta promoció es podran començar a comprar a partir de les 00:00h. d’aquest divendres 25 d'agost i fins a les 23.59h del mateix dia. Aquests tiquets seran vàlids per viatjar entre el 4 de setembre y el 30 de novembre de 2017.Els bitllets només es podran adquirir a través de la pàgina web, agencies de viatges o al telèfon de compra de Renfe (902 320 320). Degut al col·lapse d’edicions anteriors d’aquesta oferta, els bitllets no es podran vendre per l’aplicació per a telèfons mòbils.

Cal dir que el passat de juliol la companyia ferroviària va vendre en el marc d'aquesta campanya un total de 35.000 bitllets a 25 euros en tan sols mitja hora. En la quarta tanda de l’oferta, l’empresa va decidir ampliar els seients i avançar la data al diumenge 9 de juliol -en comptes del dia 25, quan se sol fer- per a facilitar la sortida a aquelles persones que van viatjar durant la segona quinzena de juliol.

tracking