Diari Més

Valls homenatjarà Xavi Tondo en l'etapa d'aquest dimarts de la Vuelta a España

L'organització ha decidit dedicar l'esprint intermedi bonificable a Tondo, mort en un accident el 2011

Imatge d'un instant de la Vuelta a Espanya 2016.

Valls homenatjarà Xavi Tondo en l'etapa de demà de la Vuelta a EspañaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La localitat de Valls homenatjarà el ciclista Xavi Tondo amb un esprint intermedi bonificable en l'etapa d'aquest dimarts de la Vuelta a España, que passarà entre la carretera de Montblanc i la plaça Font de la Manxa cap a les 16.45 hores.

Segons informa el consistori, l'organització de la carrera ha decidit dedicar l'esprint intermedi a Xavier Tondo Volpini, mort en un accident l'any 2011, com a homenatge al que va ser el ciclista vallenc més important de tots els temps.

Està previst donar la benvinguda als corredors sobre les 16.45 hores i el Club de Ciclisme Tondo, altres entitats ciclistes i el Patronat Municipal d'Esports preparen pancartes en record a Xavi Tondo.

L'acte també comptarà amb la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls, que aixecarà un pilar en homenatge a Tondo i de benvinguda als ciclistes.

L'etapa de Valls és la quarta de la Vuelta Espanya i els participants entraran per Picamoixons, l'autovia A-27, l'N-240 i la carretera de Montblanc, on es disputarà l'esprint intermedi, per prosseguir cap a Tarragona pel carrer Anselm Clave i l'N-240.

Els carrers i vies afectades es tancaran al trànsit 30 minuts abans del pas de la carrera.

tracking