Diari Més

Societat

Busquen tres gossos perduts al Pont d'Armentera

Els animals podrien estar pel Baix Penedès, ja que una dona va informar a la seva propietària que els havia vist per les Peces

En Luk, un dels gossos de la Sílvia.

Busquen tres gossos perduts al Pont d'ArmenteraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Luk, el Youi i la Fibi són tres gossos que es van perdre el passat divendres 18 d'agost al Pont d'Armentera. La seva propietària Sílvia Fernández, que viu en aquesta població de l'Alt Camp, explica que es tracta de dos mascles i una femella que porten xip d'identificació. Un dels mascles, en Luk, és de color marronós i porta un collar blau, mentre que l'altre, en Youi, és negre amb una taca blanca difuminada al pit i porta un collar de color marró. La femella, que respon al nom de Fibi, és totalment negre i porta un collar de color blanc.

Els gossos es podrien trobar per la zona del Baix Penedès, ja que la seva propietària explica que ahir va rebre un avís d'una noia a la qual li semblava haver-los vist per les Peces. Fernández explica que podria ser que els animals es dirigissin a Santa Oliva, ja que abans vivien en aquest municipi i en podrien haver seguit el rastre.

Tot i que Fernández ha voltat pel Pont d'Armentera i tota la zona del Baix Penedès no ha trobat els seus gossos, per la qual cosa demana que se li faci arribar qualsevol informació relacionada amb les seves mascotes. El número de contacte de la Sílvia és el654 163 764, mentre que també està disponible el telèfon 682 301 497 preguntant per Matías.

En Youi, un dels gossos desapareguts.

Busquen tres gossos perduts al Pont d'ArmenteraCedida

La Fibi, la gossa de la Sílvia.

Busquen tres gossos perduts al Pont d'ArmenteraCedida

tracking