Diari Més

Successos

Apareixen pintades que inciten l'odi contra els musulmans a Tarragona, Reus i Montblanc

Nombrosos usuaris a Twitter condemnen aquests actes i mostren el seu suport a la comunitat musulmana

Imatge de les frases que han aparegut pintades a la mesquita de Montblanc.

Apareixen pintades que inciten l'odi contra els musulmans a Tarragona, Reus i MontblancTwitter | @enricmercadé

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diverses taques de pintura i pintades contra la comunitat musulmana han aparegut, el matí d’aquest divendres 18 d’agost, a Tarragona, Reus i Montblanc. Aquests actes vandàlics i que inciten a l’odi s’han produït després dels atemptats terroristes que van tenir lloc a Barcelona i Cambrils ahir dijous a la tarda i la matinada d’aquest divendres respectivament.

L’edifici afectat a Tarragona ha estat el consolat del Marroc, ubicat al número 1 de l’avinguda Països Catalans del barri de Sant Pere i Sant Pau. Algun individu o individus han tacat la façana de l’edifici amb pintura de color carbassa tot afectant la persiana d’accés al consolat i la placa d’identificació de l’estament marroquí. Els Mossos s’han personat al lloc amb diverses patrulles.

A Reus, s’ha trobat una pintada en un carrer amb una frase amb insults contra la comunitat musulmana. Pel que fa a Montblanc, les pintades han aparegut a la mesquita del municipi. En aquest edifici també hi han aparegut frases escrites que afecten dues persianes i els dos laterals de la façana amb la mateixa frase islamofòbica i amenaçadora.

Nombrosos usuaris de Twitter han mostrat el seu rebuig envers aquestes pintades que molts usuaris titllen de «repugnants». D’aquesta manera han mostrat el seu suport a la comunitat musulmana i han instat als responsables a esborrar les guixades.

Imatge de la frase apareguda en un carrer de Reus.

Apareixen pintades que inciten l'odi contra els musulmans a Tarragona, Reus i MontblancTwitter | @arnau_esteban

Imatge de les taques de pintura aparegudes a Tarragona.

Apareixen pintades que inciten l'odi contra els musulmans a Tarragona, Reus i MontblancDiari Més

tracking