Diari Més

Visites a la fàbrica de licors On the rocks, nova experiència turística

Mostra l’elaboració i es fa un tast del producte

Instant d'una visita a l'interior de la fàbrica.

Visites a la fàbrica de licors On the rocks, nova experiència turísticaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tothom qui desitgi conèixer de primera mà els secrets dels licors ja pot apuntar-se a la nova experiència enoturística LicoTurisme d’On the Rocks, fàbrica artesana situada a la Conca de Barberà. Es tracta d’una visita guiada per l’interior de l’empresa i pel jardí on es conreen les plantes aromàtiques amb què s’elaboren els licors, amb un tast d’aquest producte maridat amb bombons de Cacao Sampaka.

On the Rocks planteja aquesta singular experiència enoturística de la Conca de Barberà com un complement a les visites al proper monestir de Poblet, al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí o a d’altres indrets destacats de la comarca. «Gaudim d’un entorn privilegiat pel que fa a natura i patrimoni», assenyala en aquest sentit Maria de la Peña, cofundadora d’On the Rocks juntament amb Rosa Roca. D’altra banda, afegeix que obrir l’empresa a les visites permet al consumidor valorar i gaudir millor del producte: «Parlar de qualitat és fàcil, el més difícil és demostrar-ho, per això volem ser transparents i que la gent conegui el nostre procés de producció totalment natural i tasti in situ els nostres licors».

La iniciativa LicoTurisme ja s’ha posat en marxa amb els primers visitants, els quals han pogut tastar els productes de la marca, com ara el de llimona i taronja, el de cava, el de pastís de poma o el picant. La visita també està oberta a acompanyants menors d’edat, que òbviament no poden participar en el tast però sí que poden degustar les xocolates del maridatge i conèixer el jardí i el conjunt de les instal·lacions de l’empresa vimbodinenca.

En la visita es fa un tast del producte.

Visites a la fàbrica de licors On the rocks, nova experiència turísticaCedida

tracking