Diari Més

Societat

El circ serveix per celebrar els 25 anys de la Biblioteca de Salou

És una de les diverses activitats que s'organitzen aquest 2017 per l'aniversari

Un moment de l'espectacle, que va anar a càrrec de la pallassa Serafina de la companyia Cirquet Confetti.

El circ serveix per celebrar els 25 anys de la Biblioteca de SalouAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un espectacle de circ va servir, dilluns, per celebrar el quart de segle de la Biblioteca de Salou. La festa d'aniversari dels 25 anys, que per primera vegada s’ha celebrat a l’agost, i que organitza diverses activitats durant tot l'any ha escollit, en aquesta ocasió, el món del circ perquè és sinònim de màgia, emoció i imaginació descoberta.

L’espectacle de petit format va anar a càrrec de la pallassa Serafina de la companyiaCirquet Confetti, que va comptar amb malabarismes, equilibristes, pallassos, titelles, il·lusionisme i música. La tarda també va comptar amb un taller de malabars, on hi van participar més de 130 nens i nenes. Per acabar la festa, els assistents van bufar les 25 espelmes del pastís mentre cantaven amb so de trompeta la cançó tradicional, i van poder menjar el pastís de xocolata.

Durant la festa els assistents es van poder fotografiar amb complements de circ en un photocall dels 25 anys de la Biblioteca i, prèviament, havien pogut consultar i prendre en préstec la guia temàtica i l’especial dels llibres de circ i màgia disponibles a l’espai. La festa es va iniciar a les 18h de la tarda al jardí de la Biblioteca, que s’havia tematitzat amb un símil de carpa circense que cobria els assistents i va acabar passades les 20 hores de la tarda amb les darreres mossegades de xocolata.

El pastís va servir per posar punt i final a la festa.

El circ serveix per celebrar els 25 anys de la Biblioteca de SalouAjuntament de Salou

tracking