Diari Més

La Canonja clou una festa que ha reforçat la participació dels joves

El punt àlgid va arribar dilluns a la nit amb l’esperat concert i ball de Festa Major

Processó de la Mare de Déu d'Agost de la Canonja

Processó de la Mare de Déu d'Agost de la CanonjaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Canonjatanca, aquest dimarts, una nova edició de la festa major d’estiu, en honor a la Mare de Déu d’Agost, un esdeveniment que es va encetar dissabte, amb el pregó a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet, i que es tanca amb el castell de focs, un espectacle a càrrec de la pirotècnia De Altura.

«Enguany, la festa ha destacat per la gran afluència de públic de totes les edats», ha destacat el regidor de Festes, Francesc Roca. Les famílies han sigut les grans protagonistes, tot participant als diversos tallers i activitats organitzats per als més petits, com és el cas dels inflables aquàtics o el taller de circ i trapezi que es va realitzar diumenge. A més, ha destacat l’alta participació dels joves, i és que, tal com explica Roca, enguany es va incorporar, com a novetat, sessió de DJs després de cada nit de ball, començant per dissabte i allargant-se fins dilluns. «El jovent ha respost molt positivament davant d’aquesta iniciativa», remarca el regidor de Festes.

El punt àlgid va arribar dilluns al vespre amb la celebració del concert de Festa Major i el posterior ball a càrrec de l’Orquestra la Principal de la Bisbal. Segons explica Roca, «les taules es van exhaurir i la pista estava tan plena, que gairebé no es podia ballar. Va ser tot un èxit».

Passada la revetlla, aquest dimarts la Canonja s'ha despertat amb les matinades, tot anunciant l’arribada de la Festa Major. Els elements festius, que es preveu que l’any vinent s’ampliïn, han protagonitzat l’anada a ofici i, posteriorment, s'ha donat inici a la processó amb la cobla, els diables i els gegants.

tracking