Diari Més

Societat

Un bingo i un concert de rumba, entre els actes de la Festa de la Cervesa de Creixell

L'esdeveniment, tot i promocionar la cervesa, és de caire familiar i també s'hi oferiran begudes sense alcohol

L'estudi no demostra que la cervesa sigui bona per la salut, ja que els efectes del consum reiterat d'alcohol són molt perjudicials.

La cervesa combat millor el mal de cap que el paracetamolPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l'objectiu de promocionar la cervesa, però també amb la intenció de fer una festa familiar on l'important és passar-ho bé,el Ball de Diables de Creixell organitza la segona edició de la Festa de la Cervesa, tot i que ho encaren com si fos la primera, perquè l'any passat va ploure i es van haver d'anul·lar algunes de les activitats programades.

La Festa arriba el 19 d'agost a la plaça del Mirador de Creixell. A les 18:30 hores començaran les activitats amb un assaig de tabal obert a tothom. A continuació serà el torn del Quinto o Bingo, a partir de les 19:30 hores. Per cada línia que es canti, l'organització regalarà una cervesa o un refresc a l'encertant, mentre que qui canti Quinto tindrà el sopar de franc.

A les 21 hores, serà el torn de la rumba amb el concert del grup Som Caliu. Al llarg de la jornada també es duran a terme altres jocs i danses preparats per l'organització.

tracking