Diari Més

Les Nits Daurades de Salou arriben al seu gran dia amb la processó i el castell de focs

L'espectacle pirotècnic tindrà fins a 24 conjunts lumínics de la mà de la Pirotècnia Tomás

A partir de les 22 hores quedarà tallat al trànsit tant el passeig Miramar com el passeig Jaume I.

Les Nits Daurades de Salou arriben al seu gran dia amb la processó i el castell de focsAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’arribada del 15 d’agost Salou dóna pas al seu dia gran de les Nits Daurades. Amb un caire més tradicional es durà a terme la processó (20.45h) en honor a la Verge, que surt a espatlles de mariners i devots des de l’església Sta. Maria del Mar amb elrecorregut fins a l’Espigó del Moll per embarcar-se al mar.

Un cop finalitzada la missa i processó, al voltant de les 22.45 hores (Passeig Jaume I- Platja) començarà el castell de focs, la durada del qual és d’uns setze minuts, que dispara la pirotècnia Tomás. Es llançaran més de 300 quilos de matèria reglamentada repartits en més de 7.775 unitats reunides en 24 conjunts que dibuixaran al cel les tradicionals palmeres, coreografies digitalitzades o figures especials com la cara de gat, galleda, papallona o cors.

Un cop finalitzat el castell de focs, arrencarà la música dels salouencs 'No Words' des de l’escenari ubicat a la Plaça de les Comunitats Autònomes.

Un dipositiu de més de 100 persones

Pel que fa al dispositiu de trànsit i seguretat de dimarts es preveu que es mobilitzin un centenar de persones entre els agents i patrulles de la Policia Local, a les que s’han de sumar els Mossos d’Esquadra, a més dels voluntaris de Protecció Civil, Bombers, ambulàncies, personal de la brigada i vigilància privada per tal de garantir la seguretat a la zona i coordinar el trànsit, així com voluntaris de la Patrulla Jove com a principals punts d’informació.

A partir de les 22 hores quedarà tallat al trànsit tant el passeig Miramar com el passeig Jaume I per tal de garantir la seguretat dels milers d’assistents. Tot i que no es podrà circular per aquests dos passeigs, s’habilitaran itineraris alternatius degudament senyalitzats.

tracking