Diari Més

La 'monstrua' porta la 'marcha' a les Nits Daurades de Salou

Els fans van omplir les grades de de la plaça de les Comunitats Autònomes dissabte a la nit per veure en directe a Rosario Flores

Aspecte que oferia aquest dissabte a la nkit el concert de Rosario a les Nits Daurades de Salou.

La 'monstrua' porta la 'marcha' a les Nits Daurades de SalouElena Pedrola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Salou, no olvidarse de mi eh!». Així es despedia Rosario Flores del públic que minuts abans havia ballat i cantant a ple pulmó, juntament amb ella, la cançó No Dudaría, en homenatge al seu germà Antonio Flores, que va servir per posar punt i final a una hora i mitja de concert on la petita dels germans Flores no va parar de ballar, 'zapatear' i omplir l'escenari amb el seu art.

L'escenari ubicat a la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou, al passeig Jaume I, va acollir, dissabte a la nit, el concert de 'la monstrua' en el marc de les Nits Daurades. Més de mitja hora abans de l'obertura de portes del recinte, la cua que hi havia a l'entrada era de molts metres de llargada. Centenars de fans de la música de la filla menor de la Faraona, esperaven ansiosos per escoltar els temes més mítics de Rosario, i també algunes de les cançons del seu nou àlbum, Gloria de Ti, i que dóna nom a la seva gira actual.

L'inici del concert, programat per les 22 hores, es va fer esperar. El públic omplia pràcticament tota la platea i graderia, i es notaven a l'aire les ganes de flamenc i rumba. Al cap d'uns 30 minuts d'espera, els set músics que acompanyen a Rosario van sortir a l'escenari i la música va començar a sonar. Seguidament, Rosario va va aparèixer entre crits de «guapa»del públic, que no va parar d'animar-la i felicitar-la fins al final. Pura energia, Rosario va omplir l'escenari en tot moment com qui més. Movent-se d'una banda a l'altra, mans amunt i 'zapateao' amb les altes botes que portava. Tampoc hi va faltar el mític moviment de cames de la petita dels Flores, obrint-les i tancant-les a tota velocitat.

El públic va poder gaudir de les cançons més noves incloses al disc Gloria a Ti (2016), com Y Sin Darme Cuenta i Gloria a Ti. No hi va faltar la rumba catalana «com cantava Pescaílla», amb la cançó Al Son del Tambor, en record al seu pare, el català Antonio González 'Pescaílla', i Muchas Flores, amb la mítica frase de «marcha, marcha, queremos marcha». I és que Flores va realitzar petits homenatges als «tres àngels que tinc allà dalt»: a més del seu pare, també a la seva mare Lola Flores amb Ay Mamasota, inclosa al seu últim àlbum, i al seu germà Antonio Flores, amb No Dudaría, que va servir per posar punt i final al concert.

El públic va anar de menys a més: a mesura que l'espectacle avançava, s'anava animant més i més. Amb No Dudaría, l'esclat d'alegria, música, i ball va ser inevitable. Tothom es va aixecar de la seva cadira per cantar i acompanyar a Flores i als músics durant la cançó, que va tancar el concert de la millor manera possible. Després de la salutació final, els fans es van apropar a l'escenari per acomiadar-se de Rosario, que no va dubtar en acotxar-se per donar les mans a tothom que la felicitava i li agraïa l'espectacle que acabaven de presenciar a Salou.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, va compartir un vídeo del concert al seu Instagram:

La 'monstrua' porta la 'marcha' a les Nits Daurades de Salou

La 'monstrua' porta la 'marcha' a les Nits Daurades de SalouDiari Més

tracking