Diari Més

La Fira d'Artesans d'Altafulla commemorarà la 20ª edició amb mil monedes gravades per l'ocasió

La mostra, que tindrà lloc del 17 al 20 d’agost, preveu mantenir l’assistència d’entre 30.000 i 35.000 assistents

Altafulla es prepara per rebre la 19a edició de la Fira d'Artesans

Altafulla es prepara per rebre la 19a edició de la Fira d'ArtesansDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira d’Artesans d’Altafulla celebrarà, del dijous 17 al diumenge 20 d’agost a la zona de les Eres, la seva 20ª edició. Per commemorar l’efemèride el Col·lectiu d’Artesans, que organitza la mostra junt a l’Ajuntament, ha encarregat confeccionar mil monedes amb un gravat en record al seu 20è aniversari, a més d’altres productes de marxandatge, amb les quals s’obsequiarà als paradistes.

El portaveu del Col·lectiu d’Artesans, Diego Spano, ha afirmat que la voluntat d’aquesta 20ª edició de la fira és «potenciar encara més l’artesania i oferir una fira viva amb quatre dies completament diferents per complaure un públic molt fidel». Cal dir que enguany s’espera tornar a acollir entre 30.000 i 35.000 visitants. Per altra banda, Spano ha volgut destacar la participació dels Diables d’Altafulla que s’encarregaran de l’acte de cloenda de la Fira d’Artesans.

La Fira d’Artesans comptarà amb un total de 120 parades i atraccions artesanals, que van des dels sectors de l’alimentació fins als de la moda i complements, i diferents mostres d’oficis com picapedrer, fuster, ferrer, ceramista, sarroner, i demostracions de seda i vidre emplomat. La principal novetat és la renovació del 80% de les parades d’ofici, moltes de les quals adaptaran part dels seus espais de demostració per la canalla. Els infants podran gaudir de mostres de ceramistes, fusters, picapedres o ferrers, entre d’altres.

La zona de les Eres del Castell d’Altafulla es repartirà en tres espais diferenciats amb la zona d’artesania infantil, al Parc del Comunidor, i els espais de l’alimentació i les atraccions i activitats per a la canalla.

La música també estarà present en diferents gèneres. Dijous predominarà la música celta, divendres el funky i dissabte el rock, mentre que el diumenge es podrà gaudir de l’actuació de l’altafullenca Maria Vidal, participant en el darrer festival Altacústic.

Cal destacar també que el Museu Etnogràfic d’Altafulla restarà obert de 19 a 22h i s’oferiran visites guiades.

tracking