Diari Més

Humor Amarillo i el tobogan aquàtic, protagonistes a la Pobla dissabte passat

El municipi ja es prepara per a la següent parada de les Festes d’Estiu: el 19 d’agost arriben la 23a Festa del Romesco i la Rumba a la fresca

La gimcana d'Humor Amarillo va ser a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal.

Humor Amarillo i el tobogan aquàtic, protagonistes a la Pobla dissabte passatAjuntament de la Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels moments més esperats de l’estiu a La Pobla de Mafumet va arribar aquest passat dissabte. La gimcana a l’estil Humor Amarillo va aterrar a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal per engrescar grans i petits a superar el circuit. Mentrestant, els pobletans més petits van poder gaudir d'un parc d’inflables instal·lat al costat de la gimcana d’Humor Amarillo. A més, al matí hi havia hagut el tobogan aquàtic instal·lat al Camí de l’Horta.

El programa de les Festes d’Estiu de La Pobla porta noves activitats properament. L’activitat tornarà el dissabte, 19 d’agost, amb dues propostes més: a la tarda, la Festa del Romesco arribarà a la seva 23a edició. Fins a 17 participants intentaran fer-se amb el títol de Mestre Romescaire. D’altra banda i un cop finalitzi la Festa del Romesco, a partir de les 21.30 hores començarà la Rumba a la fresca, un concert que comptarà amb l’actuació de Miguelito Amaya i de Junén.

Encara al mes d’agost, se celebrarà el torneig de futbol sala júnior, que tindrà lloc del 21 al 25 d’agost, i una nova sessió de cinema a la fresca, la nit del 26 d’agost, amb la pel·lícula'Capità Calçotets'.

De cara al setembre, hi ha programada la Holy Party pel dia 1, la Paella Popular el 9 de setembre, i un concurs de fotografies d'Instagram per joves entre 13 i 18 anys. Per participar al concurs,els interessats han de seguir @tarragona2018_ a Instagram i buscar-hi inspiració, fer fotos relacionades amb els Jocs Mediterranis, publicar-les a Instagram i etiquetar-les amb #poblamafugram i amb #jocsmediterranis2018. Per últim, han d'assistir a la festa de l’Espai Jove, que serà el 3 de setembre a les 18 hores, i on es durà a terme el lliurament de premis del concurs, a més d'un taller de fotografia adreçat a joves. La millor foto es premiarà amb una càmera Instax mini 8 de Fujifilm, la segona amb una Action Cam Waterproof d’Innova, i per la tercera un altaveu portàtil Philips.

El tobogan aquàtic es va fer al Camí de l'Horta.

Humor Amarillo i el tobogan aquàtic, protagonistes a la Pobla dissabte passatAjuntament de la Pobla de Mafumet

tracking