Diari Més

Denúncia

Continuen les queixes per les zones blaves adjacents de Cambrils i Vinyols

Se segueixen posant multes a qui aparca a una zona pertanyent a un dels dos municipis i paga el tiquet a l'altra, i no s'anul·len

Jessica Ostos va aparcar al carrer Pompeu Fabra, pertanyent a Vinyols i els Arcs, i va pagar el tiquet a una màquina pertanyent a la zona blava de Cambrils sense saber-ho.

Continuen les queixes per les zones blaves adjacents de Cambrils i VinyolsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La situació que van patir dissabte passat Jessica Ostos i la seva família, una conductora que va ser multada per aparcar el seu vehicle a una zona blava del carrer Pompeu Fabra, pertanyent a Vinyols i els Arcs, i pagar el tiquet a una màquina del nucli de Cambrils sense adonar-se'n, posa de manifest que la problemàtica generada per les zones blaves adjacents d'aquests dos municipis, segueix ben viva.

A principis del mes de juliol, Diari Més es feia ressò de les multes que agents de la zona dels dos municipis havien posat a conductors que havien pagat el tiquet en màquines de l'altra localitat. A mitjans d'agost, aquesta situació no ha canviat, i a més del cas d'Ostos, ho confirma la frase que la conductora assegura que li va dir un agent a qui van trucar en trobar-se la multa: «No sou els primers, això passa cada dia». A més, l'agent va animar a Ostos a anar-se a queixar a l'ajuntament -en el seu cas de Vinyols i els Arcs-, tot i que l'home va assegurar-li que «no hi ha res a fer, no us l'anul·laran».

Ostos havia aparcat el cotxe al carrer Pompeu Fabra, que creua amb el carrer Cristòfor Colom.«Pel que sembla, la primera pertany al municipi de Vinyols i els Arcs, i la segona, al municipi de Cambrils», escriu en una carta de denúncia. Ella va aparcar al terme municipal de Vinyols i els Arcs, i quan va anar a pagar a la màquina del parquímetre més propera -que pertanyia a Vinyols, tot i que ella no era conscient de res-, no acceptava targeta. No portava monedes, de manera que va anar a pagar a una altra màquina al final del mateix carrer. Sense saber-ho, estava adquirint el tiquet a una màquina de la zona blava de Cambrils.

En tornar a buscar el cotxe, es va trobar amb una denúncia de l'ajuntament de Vinyols i els Arcs. Explica que va treure el tiquet a les 18:08 hores, i que la multa es va posar a les 18:12 hores. Indica que hi havia un agent de la zona blava al carrer quan van posar el tiquet, que no els va indicar res al respecte de l'error que cometien, però que els va multar tan bon punt van abandonar la zona. La multa ascendeix als 60 euros.

Jessica Ostos es pregunta «fins que punt és això legal? Fins que punt ha de conèixer el ciutadà on es delimiten els municipis?». I es contesta: «Ja sé quina serà la resposta, a la cantonada del carrer hi ha un cartell que on hi ha escrit 'Terme Municipal de Vinyols i els Arcs'. «Suposo que això els serveix com a defensa legal per defensar tal injustícia, però ni jo, ni qualsevol persona que va a Cambrils a passar una bona estona amb la seva família, es fixa en aquests cartells», conclou.

tracking