Diari Més

Salou balla a ritme de 'Despacito'

Les Nits Daurades es van encetar ahir a les deu de la nit amb l’esperada actuació de Luis Fonsi, el primer dels quatre concerts d’aquest cicle

El cantant Luis Fonsi sobre l'escenari.

Salou balla a ritme de 'Despacito'Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou feia dies que esperava la nit d’ahir, i és que una de les estrelles musicals del moment, Luis Fonsi, feia parada a la ciutat per encetar, precisament, un dels esdeveniments més importants de Salou, les Nits Daurades. L’escenari estava instal·lat a la plaça de les Comunitats Autònomes i, tot i que per assistir a l’actuació s’havia d’adquirir entrada (que variava entre els 54 i 74 euros) els voltants del recinte es van omplir de curiosos per encara que només fos escoltar el conegut Despacito. A l’interior, centenars de persones van omplir el recinte per assistir al que era l’últim concert del porto-riqueny aquest estiu a Espanya, abans de dirigir-se cap a Budapest, on hi actuarà avui mateix. Un concert en el qual s’esperava que sonessin, a més de Despacito, altres grans temes de Fonsi, com No Me Doy Por Vencido o Aquí Estoy Yo.

Tres actuacions més

Però la vessant musical de les Nits Daurades no acaba aquí. I és que aquest proper dissabte, 12 d’agost, serà el torn d’una altra de les grans veus, en aquest cas, del panorama espanyol. Es tracta de Rosario Flores. L’espectacle també tindrà lloc a la plaça de les Comunitats Autònomes a partir de les deu de la nit. El ritme seguirà el dimecres 16 d’agost i, aquesta vegada, a càrrec d’India Martínez, que arribarà a Salou per presentar el repertori del seu últim Tour Secreto, que ja acumula més de 25 sold outs. El punt final a les Nits Daurades el posarà Vanesa Martín el dissabte 19 d’agost. La malaguenya portarà a Salou la seva última gira Munay, oferint un concert en el que presentarà el seu nou disc i reviurà algun del seus temes més importants.

D’altra banda, al llarg d’aquestes setmanes, Salou també s’omplirà de màgia i tradició a través d’un programa carregat de propostes per a tots els públics. La màgia, per exemple, arribarà dimecres de la mà de Rodney James Piper, mentre que dissabte serà el moment de gaudir de l’actuació dels elements festius del municipi.

Una imatge del públic que va assistir al concert

Salou balla a ritme de 'Despacito'Olívia Molet

tracking