Diari Més

Política

Rajoy viatjarà a Salou per participar a l'escola d'estiu del PP

La visita al municipi de la Costa Daurada coincidirà amb l'inici de la campanya per l'1 d'octubre

El president espanyol en funcions Mariano Rajoy en el moment d'arribar al Consell Europeu celebrat a Brusel·les.

Rajoy adverteix que la resta de líders s'han de «tranquil·litzar» per evitar el «disbarat» d'unes terceres eleccionsEFE/Julien Warnand

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, assistirà a l'escola d'estiu del PP, que se celebrarà a Salou els dies 15 i 16 de setembre, dates que coincidiran amb l'inici de la campanya del referèndum de l'1 d'octubre. Així ho ha confirmat aquest dilluns la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, en una entrevista a RAC1, en què ha insistit que «si no hi ha legalitat per fer el referèndum, tampoc n'hi ha per posar les urnes». D'altra banda, la dirigent popular també s'ha referit a la situació que viu aquests dies l'Aeroport del Prat, amb les llargues cues per passar els controls de seguretat i ha assegurat que «en tot moment» el govern espanyol ha estat «atent, participatiu i liderant el conflicte a l'Aeroport del Prat».

Segons Levy, «el 2 d'octubre tots ens hem d'assegurar a la taula com no pot ser d'altra manera» i ha demanat que «tots tinguem generositat» i «altura de mires». «Accepto que hem de trobar solucions intermèdies si volem arribar a acords», ha afegit a l'entrevista a RAC1. D'altra banda, la dirigent popular ha dit que veuria amb bons ulls una actuació conjunta entre PP, PSC i C's «fins i tot en clau electoral». «En situacions excepcionals, la generositat política té un sentit d'altura que transcendeix la pròpia política», ha afegit.

La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, també ha afirmat que no és «rigorós» ni «seriós» que «tots els consellers en massa» facin una crida a favor de la independència «perquè se solucionarien els conflictes laborals».

tracking