Diari Més

Les mítiques proves d'Humor Amarillo arriben a La Pobla de Mafumet

El mateix dissabte també hi haurà un tobogan aquàtic al Camí de l’Horta

El tobogan no és la primera vegada que s'instal·la al poble.

Les mítiques proves d'Humor Amarillo arriben a La Pobla de MafumetAjuntament de la Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les proves més destacades i recordades del programa televisiu Humor Amarillo arriben a la Pobla de Mafumet aquest cap de setmana, en el marc de les Festes d'Estiu. La gimcana tindrà lloc dissabte, i estarà adreçada a joves i adults. Paral·lelament, els infants tindran el seu propi espai amb el parc d’inflables. Totes dues propostes estaran ubicades a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal i obriran portes a les 18 hores. Per altra banda, al matí tindrà lloc el tobogan aquàtic que, de 10 a 14 hores, estarà ubicat al Camí de l’Horta.

El 19 d'agost, tindrà lloc 23a edició de la Festa del Romesco, i al vespre,la Rumba a la fresca, un concert que comptarà amb l’actuació de Miguelito Amaya i de Junén. Encara al mes d’agost, les Festes d’Estiu oferiran dues propostes més: el torneig de futbol sala júnior, del 21 al 25 d’agost, i una nova sessió de cinema a la fresca, la nit del 26 d’agost, amb 'Capità Calçotets'.

De cara al setembre,la Holy Party tindrà lloc a La Pobla l’1 de setembre, i la Paella Popular el dia 9. D’altra banda, la Pobla també ha posat en marxa un concurs per a joves usuaris d’Instagram. Tots aquells instagramers d’entre 13 i 18 anys tenen l’oportunitat de participar al Concurs Foto jove de La Pobla. Per fer-ho han de seguir @tarragona2018_ a Instagram, fer fotos relacionades amb els Jocs Mediterranis, publicar-les a Instagram i etiquetar-les amb #poblamafugram i amb #jocsmediterranis2018. El lliurament de premis serà a la festa de l’Espai Jove, que tindrà lloc el 3 de setembre a les 18 hores. El premi per la millor foto és una càmera Instax mini 8 de Fujifilm. Pel segon premiat, una Action Cam Waterproof d’Innova, i finalmentun altaveu portàtil Philips per a la tercera millor foto del concurs.

tracking