Diari Més

Els hospitalencs es tallen els cabells i recullen 1.400€ per lluitar contra el càncer

Aquesta és la primera activitat de la Setmana de la Joventut Solidària, organitzada per la Regidoria de Joventut

Dues de les assistents que van decidir tallar-se els cabells per participar a l'activitat solidària.

Els hospitalencs es tallen els cabells i recullen 1.400€ per lluitar contra el càncerAjuntament Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Setmana de la Joventut Solidària deVandellòs i l'Hospitalet de l'Infant va donar el tret de sortida el diumenge 6 d'agost amb el segon aperitiu solidari#Tamarikitanga17. La Plaça de la Marina va acollir l'activitat des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. En aquesta, els assistents van poder tallar-se els cabells per 5 euros. Si aquests tenien un cabell de 20 cm o més de llargada, van poder donar-lo perquè pogués ser utilitzat per a fer perruques per als malalts de càncer.

També van podercomprar consumicions i els articles elaborats pels voluntaris dels Casals de Joves (polseres, xapes i sabó), i participar en el sorteig de productes que van donar diversos comerços locals. En total, es van recollir 1.400 euros.

L'objectiu de les activitats programades en el marc Setmana de la Joventut Solidària, que finalitzarà el 10 d'agost, és recaptar diners per a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Fotografia de família del segon aperitiu solidari #Tamarikitanga17.

Els hospitalencs es tallen els cabells i recullen 1.400€ per lluitar contra el càncerAjuntament Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

tracking