Diari Més

Empresa

CaixaBank concedeix 53 milions d'euros a empreses de Tarragona i l'Ebre

Són préstecs destinats, principalment, a inversions pel creixement dels negocis

Caixabank té tres centres especialitzats en empreses a la demarcació, concretament a Tarragona, a Reus i a Tortosa.

CaixaBank concedeix 53 milions d'euros a empreses de Tarragona i l'EbreCaixaBank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha concedit crèdits per valor de 53 milions d’euros a les empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre durant el primer semestre del 2017. Aquesta xifra representa un increment d’un 5,4% respecte al mateix període de l’exercici anterior. Aquests préstecs, adreçats a petites, mitjanes i grans empreses de la província de Tarragona, s’han destinat principalment a inversions per al creixement dels seus negocis.

A més d’aquests préstecs, CaixaBank ofereix a les empreses diverses línies de finançament especialitzat per garantir les necessitats de circulant com les inversions a llarg termini. De gener a juny d’aquest 2017 s’han formalitzat noves operacions de finançament del circulant a les empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per valor de 274 milions, xifra un 40% superior a les operacions tancades al mateix període del 2016. Aquestes xifres confirmen, segons el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, que les empreses continuen sent un dels motors destacats del creixement econòmic. Masana assegura que l’activitat exportadora i la internacionalització de les empreses de la zona està sent decisiva en la recuperació de l’economia del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

CaixaBank posa disposició de les empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. En els centres, ubicats a Tarragona, Reus i Tortosa, treballen 25 experts en la gestió integral de les empreses.

tracking