Diari Més

La hipòtesi d'un delicte d'odi racial perd força en la mort del senegalès

La policia encara no ha aconseguit detenir les quatre persones que van participar en l’atac

El cordó policial al voltant del cadàver del jove mort, dilluns al matí, al carrer Carles Buigas.

La hipòtesi d'un delicte d'odi racial perd força en la mort del senegalèsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La hipòtesi d’un delicte d’odi ha començat a perdre força entre l’equip que investiga la mort d’un jove senegalès de 33 anys dilluns al matí, a l’avinguda Carles Buigas, després de ser colpejat per un grup de quatre persones per motius que es desconeixen. Aquesta és, si més no, un dels pocs detalls que transcendien ahir, a l’espera que es confirmin, per fonts oficials, les circumstàncies en què l’home, M.N., va ser atac i la causa de la seva mort.

El succés va tenir lloc a l’avinguda Carles Buïgas, dilluns al matí, entre les set i les vuit del matí quan el jove va ser atacat per quatre joves més i, després de ser colpejat, va caure a terra encara amb vida, segons van assegurar aleshores testimonis presencials a Diari Més.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a les 9 del matí que l’home romania estés a terra. Mentrestant, els quatre agressors havien fugit avinguda Carles Buïgas amunt. Tant l’agressió com la fugida dels quatre homes va quedar enregistrada per les moltes càmeres de vigilància que hi ha instal·lades al llarg del carrer. De fet, just a la rotonda que fa de cruïlla entre l’avinguda de Carles Buïgas, el carrer Murillo i el carrer d’Amposta, hi ha tres càmeres instal·lades enfocant a cada una de les vies. El succés va produir-se a pocs metres d’aquest espai. Les imatges enregistrades han de servir a l’equip d’investigació per identificar les quatre persones que van participar en l’agressió.

tracking