Diari Més

Successos

Detingut un home de 60 anys per conduir begut i amb el permís suspès a Valls

Va donar una taxa de 0.62 mg d'alcohol per litre d'aire expirat i es va resistir en el moment de la detenció

Imatge d'arxiu d'un cotxe policial.

Quatre detinguts per robar un vehicle i conduir temeràriament en fugir d'un controlMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat 31 de juliol, un home de 60 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Puigpelat, a l'Alt Camp, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, en circular sota els efectes de les begudes alcohòliques i amb una suspensió en vigor penal del permís de conducció, i per resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Els fets van passar al voltant de les 16.30 hores, quan una patrulla de trànsit que estava efectuant patrullatge preventiu per la carretera TV-2034, va localitzar un vehicle circulant a una velocitat molt elevada.

Els agents van aturar el vehicle al quilòmetre 0,1 de la TV-2034, al terme municipal de Valls, i van observar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. Un cop feta la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu de 0,62 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. Posteriorment, els agents van comprovar que el conductor circulava amb tres suspensions penals en vigor del permís de conducció.

En el moment de comunicar-li que quedava detingut, el conductor va mostrar una actitud violenta, resistint-se activament i amenaçant els agents actuants. El detingut, que tenia antecedents per delictes contra la seguretat del trànsit, va passar dimarts a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

tracking